• Obnovljeno
XUYUAN Vakuum Popravak Gume Gumene Nokte, Crna Popravak Gume Nokte Self-service Popravak Gume Brze Alate za Auto Moto Auto Kurva (20S+20L+Odvijač)
zoom_in

XUYUAN Vakuum Popravak Gume Gumene Nokte, Crna Popravak Gume Nokte Self-service Popravak Gume Brze Alate za Auto Moto Auto Kurva (20S+20L+Odvijač)

HRK 41.97

Prisutan
check U trgovini

►【Perfect Sealing Performance】- Nokti za popravak gume čvrsto povezani između gume i gume, i učinak zbijanja vrlo dobar, što može spriječiti ulazak vode u oštećeni dio. ►【Pakiranje list】 Paket gume čavala za popravak guma sadrži 20 male čavala za popravak guma, 20 velikih čavala za popravak guma i odvijač.Svaki gume čavao pojedinačno pakiran (mali može popuniti razmak od 0,1 mm do 3 mm, veliki može ispuniti udubljenje u roku od 3 mm-5 mm). ►【Visoke temperature i otpornost na habanje】 Nokti za popravak gume su izrađene od visoko kvalitetne gume, koja je otporna na visoke temperature i habanje.Visoka tvrdoća, dugi vijek trajanja, nedostatak oštećenja vašeg vozila. ►【Jednostavnost korištenja i rada】 - samo trebate umetnuti klin za popravak guma u udubljenje gume, što je povoljno i jednostavno rukovanje.Možete jednostavno popraviti gume sami, čime se štedi vaše vrijeme i novac. ►【Aftermarket】-Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na vreme, mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i omogućiti vam da se ugodno iskustvo kupovine.

Slične ponude..