• Obnovljeno
MXBAOHENG Filter Uskopojasni filter za Objektiv Uskopojasni filtar je Specifičan za objektiv filter Puna širina kada se pola maksimalne (8-10 nm) dubina cut OD4 (M67)
zoom_in

MXBAOHENG Filter Uskopojasni filter za Objektiv Uskopojasni filtar je Specifičan za objektiv filter Puna širina kada se pola maksimalne

HRK 1406.25

Prisutan
check U trgovini

Posebna napomena : Ovaj proizvod je model D cijele, model M navojem veličina, druge dimenzije mogu ostaviti poruku.Srednja valna duljina : 340/350nm/360nm/370nm/od 380nm...730mn/740nm/750nm/760nm/808nm/905nm/1064nm navedena udaljenost između traka iznosi 10 nm, i potrebno je ostaviti poruku, jasno napisati centralnu valnu duljinu i strip. vid, biokemijsku analizu, optički instrumenti, spektralna mjerenja i druge oblasti.Precizno pozicioniranje valne duljine.Visoka brzina prijenosa i visoka dubina rez.Proizvod obično traje 713 radnih dana da stigne na vas u ruke nakon potvrde vaše narudžbe uskopojasni filter podijeljen je na saci i ima istu definiciju da je i band-pass filter,filter je filter omogućava световому signal se održati u određenoj stazi. i odstupa od ovog benda.Optičke signale s obje strane bit će blokirani, a širina pojasa je uskopojasnog filtra je relativno uzak, obično manje od 5% od vrijednosti centralne valne duljine.Glavni parametri su : srednja valna duljina, puna širina pri polovine maksimumu (bandwith), vrh пропускаемость, raspon cut, dubina cut (vrijednost OD) Srednja valna duljina : Srednja valna duljina uskopojasni filtar obično je radne valne duljine aparata ili uređaja.To se odnosi na valnoj duljini u centru pojasa.Širina полувысоты (bandwith) : širina pojasa-to je udaljenost između dvije lokacije, gdje je prijenos u bandwith je pola vrhuncu radnog pojasa.Dubina cut (vrijednost OD) : Dubina cut-to je maksimalna пропускаемость strip cut, kroz koju prolazi svjetlost.Mjere opreza : 1. Izbjegavajte skladištenje filter u vlažnom, visoke temperature okoline;2. Izbjegavajte tvrde predmete, царапающих površine filtra i дробящих težina;3. Imajte na umu da je površina filter ne bi trebao biti prašnjavom.Ako je испачкан prašinom, molimo vas, pažljivo ga obrišite sjajnog papira;4. Temperatura filter ne bi trebao prelaziti 80 stupnjeva.Ako ga je potrebno koristiti u uvjetima visoke temperature, molim vas, objasnite prodavaču da ga mogu koristiti samo pri visokim temperaturama nakon otvrdnjavanja, ali najbolje od svega ne prelazi 250 stupnjeva, kako bi se izbjeglo oštećenje filter;5. Tijekom uporabe filtra izbjegavajte nagli porast i pad temperature.Ako je temperaturna razlika prevelika, filter će biti slomljena.Molimo vas, budite oprezni.

Slične ponude..