• Obnovljeno
Pipeta transfer, Капельница DIY koristi 5ml 120mm siguran materijala Silikon je sigurno za eteričnog ulja za ukrašavanje jela(crvene boje)
zoom_in

Pipeta transfer, Капельница DIY koristi 5ml 120mm siguran materijala Silikon je sigurno za eteričnog ulja za ukrašavanje jela(crvene boje)

HRK 271.50

Prisutan
check U trgovini

Može se koristiti u kombinaciji s формочками za izradu помадки, da se lako kreirati šarene i ukusne čokolade.Može se koristiti za znanstvene eksperimente, kapaljke boje i ljepilo, dekoracije hrane, eteričnog ulja, projekata za umjetnost i obrt, širok spektar aplikacija.Ove kapaljke od silikona i sigurni za uporabu u hrani i tekućine.Svaka капельница označene od 1 миллилитра do 5 mililitara, i mjerenje urezani u plastici, koji nikada ne isprati.Ovaj kapanje može se koristiti za pranje u perilici posuđa, može se oprati toplom vodom vodu, lako se čisti.Značajke : 1. Silikonski materijal : Te kapaljke od silikona i sigurni za uporabu u hrani i жидкостях2. Veličina : Svaka капельница označeni od 1 миллилитра do 5 mililitara, a mjerenje urezani u plastici, koji nikada ne isprati 3. Jednostavno čišćenje : Ovaj kapanje može se koristiti za čišćenje stroja za pranje posuđa, može se oprati toplom vodom vodom, lagana чистка4. Lako za napraviti : Može se koristiti u kombinaciji sa oblicima za proizvodnju помадки, da se lako kreirati šarene i ukusne конфеты5. Količina primene : Mogu se koristiti za znanstvene eksperimente, boje i kapaljke ljepila, dekoracije hrane, eteričnog ulja, projekata za umjetnost i obrt, širok raspon uses Specification : Tip деталя : Pipeta transfer Materijal : silikagel Veličina proizvoda : ukupna dužina Cca.120mm / 4.7 in, mjeri ručno, s malo Error Usage : Капельница koristi nakita DIY, koja ravnomjerno ispunjava ljepilo, pada u obliku nakita DIY Popis paketa : 5 x Transferni pipete.

Item Type:
 Transfer Pipettes
Material:
Silica Gel
Product Size:
the Total Length is Approx.120mm / 4.7in, Measured Manually, with a Little Error
Usage:
the Dropper Used in DIY Jewelry Products, Which Evenly Fills the Glue Dropping in the Mold of DIY Jewelry
Package List:
5 x Transfer Pipettes :

Slične ponude..