• Obnovljeno
Kutija alata prsima alat завальцовки 5 sandučića, zaključavano alat ormar s ključem, Skladištenje alata velikog kapaciteta, Proizvedeni kutija alata s kotačima za garaže, skladišta (crna)
zoom_in

Kutija alata prsima alat завальцовки 5 sandučića, zaključavano alat ormar s ključem, Skladištenje alata velikog kapaciteta, Proizvedeni

HRK 209.97

Prisutan
check U trgovini

【Odvojiva dizajn】 : Gornje kućište smješta u donji ormar za udobnost prijevoza.I svaki sanduk je postavljen na шарикоподшипниковых vodiča, koji vam omogućuju jednostavno otvoriti i zatvoriti ga. 【Višenamjenski radni stol】 : ① Gornji i donji dio skupa alata opremljeni su spojene kako bi se spriječilo nestale alata. ② Sve kutije su opremljene нескользящим brod kako bi se osigurala trajnost. ③ Letva brave box može spriječiti izvlačenje ladice. ④ U donjem ormaru ima mnogo kuke za vješanje nekim alatima. 【Snažan univerzalni kotač】 : Naš instrumental ormar je opremljen sa 4 fleksibilni univerzalne kotačima, i 2 od njih imaju funkciju kočenja, koji se može izbrisati vaše instrumental ormar na lokaciji, pogodan za radionice, skladišta, garaže i kuće i tako Dalje 【Skup alata velikog kapaciteta】 : Valjkasti ormar za pohranu s bočne ima 5 ladica, odvojiv gornji ormar i donji ormar s pokretnim particiju.Cijeli alat se može podijeliti na dva dijela, koje možete koristiti u skladu s vašim potrebama. 【Premium materijal】 : Утолщенная холоднокатаная čelik osigurava maksimalnu trajnost.I ormar za alat завальцовки vodi glavnu završiti u prahu kaput kako bi zaštitili površinu.

Slične ponude..