• Obnovljeno
Predlošci Torbe DIY, Jasno Torba Preko Ramena Akril Kalup Akril Predlošci Izdržljiv za Rezanje
zoom_in

Predlošci Torbe DIY, Jasno Torba Preko Ramena Akril Kalup Akril Predlošci Izdržljiv za Rezanje

HRK 150.90

Prisutan
check U trgovini

Ovaj predložak predstavlja trajan transparentan alat za rezanje, zgodan za korištenje.Izrađena je od finog akrilnog materijala, izdržljiv, pouzdan i siguran za korištenje.Ova torba akril predložaka i jednostavan je za održavanje, a može se koristiti za dugo vremena.Verzija bistra i prozirna, vrlo zgodan za rezanje kožne uzoraka.Slika je prekriven kraft - papir za izbjegavanje sudara i ogrebotina tijekom transporta.Značajke : 1. Verzija bistra i prozirna, vrlo zgodan za rezanje kožne uzoraka.2. Izrađena od odabranog akrilnog materijala, izdržljiv, pouzdan i siguran za korištenje.3. Ova torba akril predložaka i jednostavan je za održavanje, a može se koristiti za dugo vremena.4. Ovaj predložak je krupan transparentan alat za rezanje, zgodan za korištenje.5. Uzorak obuhvata kraft - papir za izbjegavanje sudara i ogrebotina tijekom transporta.Specifikacija : Stanje : 100% brand new Item Tip : Torba za akril templates Color : kao što su fotografije shown Material : acrylicфункция : Koristite model, da bi jedno rame bag Hardware Link : D ring Finished Stil : jedno rame bag Material Opis : Oko 6-7 metara (samo za referencu) Preporuke : 1. Solidan umjetne kože, kao što su povrće meku kožu, preporučuje rezati šilo na liniji sliku ili direktno kožni rez nožem.2. Za neke od umjetne kože, obrađene posebnim obrtima, kora se ne može označiti šilo, pa joj je potrebno izrezati srebrnim benzinskoj ručkom.Popis paketa : 6 x akril predlošci Napomena : Akril verzija dolazi sa slojem zaštitne folije iz kraft-papir kako bi se spriječilo grebanje tijekom transporta.Možete ga razbiti i koristiti.

Condition:
100% brand new
Item Type:
Bag acrylic templates
Color:
As pictures shown
Material:
Acrylic
Function:
Use the model to make a single-shoulder bag
Hardware Reference:
D ring
Finished Style:
Single-shoulder bag
Material Description:
About 6-7ft (for reference only)
Recommendations:
1. Hard faux leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some faux leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a silver refill pen. :
Package List:
6 x Acrylic Templates  :
The acrylic version comes with a layer of kraft paper protective film to prevent scratches during transportation. You can tear it up and use it. :

Slične ponude..