• Obnovljeno
[2 Pack] YMHML zaslon Zaštitnik je Kompatibilan sa Apple Watch 44mm SE Series 6/5/4, Potpuna Pokrivenost Protiv Ogrebotina Bez mjehurića 3D zakrivljeni Rub Kaljeno Staklo Zaštitna Folija za iWatch Pribor (44 mm)
zoom_in

[2 Pack] YMHML zaslon Zaštitnik je Kompatibilan sa Apple Watch 44mm SE Series 6/5/4, Potpuna Pokrivenost Protiv Ogrebotina Bez mjehurića

HRK 23.97

Prisutan
check U trgovini

[Kompatibilna model] je Posebno dizajniran za Apple Watch SE Series6/5/4 44 mm, koji se savršeno može pokriti cijeli zaslon vašeg omiljenog i Watch. [Jedinstveni dizajn] YMHML uzeti dizajn samo četiri strane gazeće površine zaslona imaju ljepilo i nema ljepila u sredini.Ovaj dizajn ne samo da pokriva cijeli ekran sati, ali i čini instalaciju jednostavniji i praktičniji. [Odličan materijal ] zaslon Zaštitnik YMHML koristi najnovije tehnologije i izrađen je od dvije kvalitetnih materijala kao što su kaljeno staklo i nova modernizirana materijala.Kvaliteta i zaštitni učinak ovog gaznoga sloja ekrana jači. [Bubble Free & Easy Installation ] instalacijska Metoda ove vrste zaštitne folije je vrlo jednostavan, i ne bi bilo potpuno bez mjehurića zraka, i svatko može uspješno instalirati ga za jedan put. [3 D Zakrivljena potpuna zaštita] Ovaj zaslon zaštitnik može da pokrije cijeli ekran, ne samo da štiti vaš sat od prašine, prljavštine, ogrebotina i udaraca, ali ne utječu na osjetljivost dodira i jasnoća vašeg i Watch.

Slične ponude..