• Obnovljeno
Rocketbook Smart Notebook Folio Cover - Prerađeno, биоразлагаемый torbica s držač olovke, magnetskom kopčom i internim resursima - Dark Matter Black, Executive Size (6 x 8.8)
zoom_in

Rocketbook Smart Notebook Folio Cover - Prerađeno, биоразлагаемый torbica s držač olovke, magnetskom kopčom i internim resursima

HRK 251.40

Prisutan
check U trgovini

[ SLUŽBENI COVER ROCKETBOOK FOLIO ] za prijenosna računala Core i Fusion.Prve korice, dizajniran posebno za Rocketbook. [ STIL I ZAŠTITA ] 100% pogodan za sekundarnu preradu i potpuno биоразлагаемый magnetskom kopčom, držati zatvorena.Dostupne boje su Dark Matter Black i Mars Sand Tan. [ NAPRAVLJEN ZA MJERENJE ] Vaš Rockebook lako skine, kao i uske protiv.Sve navlake su opremljene sa priključnom stanicom za olovke, unutarnji džep i više utora za memorijsku karticu za pohranu svih vaših kritičnih potrepštine. [ IZRAĐEN OD ПЕРЕРАБАТЫВАЕМОЙ KRAFT-PAPIR ] Ova sadašnja i ne alternativa koži lagan, s visokom otpornošću na kidanje i izrađene od биоразлагаемого prirodnih vlakana.Naša mješavina kraft-papir trajan i odlično "nosi" sa vremenom. [ PROFESIONALNI I JEDNOSTAVAN ] Navlake Rocketbook Folio Inovativni dizajn čini ih idealnim dodatkom Rocketbook za studente, rade profesionalci, astronauti, novinara, bivših i pisaca.Executive Size - 6" X 8.8" X 1" je Pogodan za Executive Size Rocketbooks 6" X 8".Veličina : Executive Size | Color : Dark Matter Black.

Slične ponude..