• Obnovljeno
Wonder Scrub Hand Cleaner Industrial Strength, Heavy duty for grease, grime, ulja, farbe, (400 ml. iscijediti bottle) Najbolji mehanički pročišćivač ruku na tržištu! Patentirana formula.
zoom_in

Wonder Scrub Hand Cleaner Industrial Strength, Heavy duty for grease, grime, ulja, farbe, (400 ml. iscijediti bottle) Najbolji mehanički

HRK 59.64

Prisutan
check U trgovini

WONDER SCRUB - izuzetno snažan industrijski čistač za ruke!Međutim, on je nježna za kožu!To je jedinstven i patentirao.Ne varajte se vanjskim voli i "replike mačke". NE UZIMAJTE NIKAKVE ZAMJENE!!Čudo-pročišćavati vole i koriste stotine tisuća stručnih mehaničara.Iskusni mehaničari uvijek uzviknuti : "WONDER SCRUB-NAJBOLJI ČISTAČ RUKU NA TRŽIŠTU". NE UZIMAJTE NIKAKVE ZAMJENE! NE UZIMAJTE NIKAKVE ZAMJENE!Ne varajte se haskiji i "replike mačaka"!.Patentirani, moderna kemija Wonder Scrub pruža dodatnu dretvu sposobnost za ubacivanje i uklanjanje najtežim industrijskim tla, uključujući : masnoće, prljavštine, ulja, katran, asfalt, ljepila, tinte, ugljik, smole, boje na bazi vode), drveni sok i sl. a industrijski radnici бредят Čudo-pomlađivanja, jer on je tako dobro čisti, ali ne uzrokuje suhoću, pucketati i bol u rukama (normalna nuspojava industrijskih sredstava za čišćenje za ruke).NAPOKON HEAVY DUTY ČISTAČ RUKU, KOJI SE NE "TUKU" SVOJE RUKE!WONDER SCRUB-TO JE REVOLUCIONARNI INDUSTRIJSKI ČISTAČ RUKU.Сверхпрочный industrijski čistač ruku, koja smanjuje iritacije i обветривание, posebno za radnike s osjetljivim rukama i radnika u hladnijim klimama.Sadrži brojne olakšavajuće sredstava za kondicioniranje kože koji štite , vlaže i premazani kožu.Super koncentrirana formula čini Čudo-Pročišćavati izuzetno jeftin za korištenje.MALO IDE DUG PUT!Opremljen скрубберами iz ljuske oraha kozmetički klase, koji znatno poboljšavaju čišćenje.Čudo - pročišćavati mnogo blaži nego što se proizvodi konkurenata koji sadrže jake, повреждающую kožu plavac.Čudo-pročišćavati ne sadrži agresivnih otapala ili opasnih sastojaka.On je jednostavno i potpunosti isprati, ostavljajući na rukama je lijep, čist miris.Bez masnih tragova ili "otopljene" mirisa.Pokušajte ovaj zadivljujući proizvod..sigurni smo da ćete se složiti.. "WONDER SCRUB - NAJBOLJI ČISTAČ RUKU NA TRŽIŠTU!Čiste ruke.Nježne ruke.To je jedinstven i patentirao.Ne varajte se vanjskim voli i "replike mačke". NE UZIMAJTE NIKAKVE ZAMJENE!!.

Slične ponude..