• Obnovljeno
Artcome Sushi Making Kit DIY Sushi Set With 2 Bamboo Rolling Mats, 2 Sushi Plates, 2 Sauce Diss, 2 Pairs of Chopsticks, 2 Chopsticks Hold, 2 Tableware Bag, 1 Paddle and 1 Spreader(14 pack)
zoom_in

Artcome Sushi Making Kit DIY Sushi Set With 2 Bamboo Rolling Mats, 2 Sushi Plates, 2 Sauce Diss, 2 Pairs of Chopsticks, 2 Chopsticks Hold,

HRK 71.97

Prisutan
check U trgovini

KOMPLETAN SET : 2 x bambus rolling-tepisi, 2 x tanjuri za sushi, 2 x соусники, 2 x parovi palicama za jelo, 2 x nositelji palicama za jelo, 2 x torbe za pranje posuđa, 1 x pirinčana lopatica i 1 x rasipač riže.PRIRODNI BAMBUS MATERIJAL : sushi-tepisi, štapići za jelo, riža lopatica i rasipač riža je izrađen od visoko-kvalitetne бамбукового materijala.Bambus tepisi - to nije krhotinama i ne распутывание pamučne niti.PROFESIONALNI I TRADICIONALNI SKUP : alati za sushi i savršena kombinacija, posuđe za sushi, sa jačim japanskim stilom, više stručnih uživati u kuhinju sushi.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA : Koristite žlicu za pomiješajte rižu i ocat.Zatim koristite rasipač riže, ravnomjerno raspodijeliti slika.Čvrsto zamotana sushi uz pomoć posebno izrađenih tepisi.Ako niste u potpunosti zadovoljni, samo nam javite, a mi ćemo brz povrat ili zamjenu, bez ikakvih pitanja.U japanskoj kuhinji sushi-to уксусный slika, obično dusted s drugim sastojcima uključujući i ribu (kuhanu ili sirovu) i povrće.U Japanu je samo sečena sirova riba se zove sashimi i razlikuje se od kopna, kao sashimi-to je sastojak sirove ribe, umjesto riže.Čest sastojak svih različitih vrsta sushija je riža za sushi (poznati japanski kao što je shari).Raznolikost sushi se javlja zbog različitih ispuna i ispuna, začina i kako se ti sastojci spajaju.Isti sastojci mogu biti prikupljeni na tradicionalan ili moderan način, stvarajući potpuno drugačiji krajnji ishod.Marka : Artcome.Stil : Tradicionalni japanski stil.Materijal : prirodni bambus.Skup Compelete : 2 bambusa podnoj za sushi. 1 x rasipač riže. 1 x pirinčana nož. 2 x ploče za sushi. 2 x jela s umakom za sushi. 2 x palicama za jelo. 2 x nositelji palicama za jelo. 2 x paketa za pranje posuđa.Koristi se za uvaljati morskih algi i riže u štruca.Trebaju čvrsto motati sushi bambusa циновками.Namažite slika stan na alge, kao i premažite slika svojim omiljenim umakom.To je alat za miješanje riže s octom.Slika рыхло promiješati.Stavite odozgo štapići za jelo držite štapić čist.Tanjur sushi u tradicionalnom stilu, crna više moderan.Na tanjuru za umak postoji sakura, sakura-japanski nacionalni cvijet, i kada jedete sushi, ulijte u posudu za umak umak od soje.Štapići za jelo, cvjetovi, glatka i sjajna površina, elegantan izgled, će vam omogućiti da bolje uživati u sushi.Koristi se za pohranu štapiće kako ih održavati čistim, s japanskim elementima na ispis, japanski stil je vrlo naglašen.

Slične ponude..