• Obnovljeno
Hip Ice Pack Wrap - za Višekratnu upotrebu hladnog paket za бурсита kuka, operacija zamjene zgloba kuka i bol u сгибателе bedra. Ledeno pakovanje za upale, otekline i bolova u hip joint (Magic Gel)
zoom_in

Hip Ice Pack Wrap - za Višekratnu upotrebu hladnog paket za бурсита kuka, operacija zamjene zgloba kuka i bol u сгибателе bedra. Ledeno

HRK 71.97

Prisutan
check U trgovini

✔️ ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????? : Dizajnirao poznati ортопедом za ublažavanje bolova od artritisa i postoperativni upale.Paket sa ledom grli kuk jednim remenom oko struka i jedan oko noge.Dodatni pritisak od ovog pruža dublje i intenzivno hlađenje. ✔️ ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? - Ravno iz zamrzivača s ledom paket hip 100% oblikovan (možete lako saviti ga na pola, bez ikakvog napora).Savršen gel paket koji će se okrenuti oko tvojih koljena, ruke, leđa ili bilo gdje svoje bolove.Oblikujte ga u svoje mišiće i zglobove za trenutak bi se olakšalo točno tamo gdje vam je potrebno. ✔️ ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????? (???????? ????????????????????????????) - Jedan mudar fizioterapeut jednom nam je rekao : "To je jedina pakiranje gela, koji ostaje svjež i do tada, dok su oni zapravo tvrde".Ovaj криопакет će ostati hladna za *19 minuta na jedno primjena*, to obećanje!. ✔️ ???????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????????????? : s гелевой pakiranjem, koji udobno smješten i контурит тазобедренную kost i zglob za ciljane hladna terapija. ✔️ ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????????? : Anatomski oblikovane dizajn облегает kuk kradljivac za nenadmašnu udobnost i pruža potpuno prilagodljivu slijetanje.Također je odličan za ublažavanje bolova u leđima.Dizajnirao poznati ортопедом za ublažavanje bolova od artritisa i postoperativni upale.Paket sa ledom grli kuk jednim remenom oko struka i jedan oko noge.Dodatni pritisak od ovog pruža dublje i intenzivno hlađenje.Posebno izgrađen paket sa ledom povoljno smješten i обводит konture oko тазобедренной kosti i zgloba za dublje prodiranje.

Slične ponude..